sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Diipadaapaa

Huiui, toinen blogipostaus! :) Käytiin aamulla metsälenkki jonka jälkeen pesin ja laitoin Raimon. Hienohan siitä taas tulikin! Toukokuussa kohti Tampere KV:tä :)

Sen jälkeen sitten laitoin kepit eteiseen pystyyn ja harjoittelin Tessan kanssa niitä (viimeksi ollaan koskettu agilityesteisiin vuonna 2009...) ja hyvinhän ne jo alkaa sujumaan. Mukavalla innolla tekee. Saivat myös häkkitreeniä kun olivat häkissä sen ajan kun toisen kanssa tehtiin. Raimoliinin kanssa sitten hioin ihan perusasentoa ja sivulletuloa. Kokeiltiin hieman keppejä ja esteelle etäohjautumista (eteinen on  niin pitkä että sinne saa kaksi hyvin matalaa hyppyä ihan ok väleillä, matto alla, älkää huoliko), tajusi asiat tosi hyvin ja motivaatiota riitti! Kokeilen katsoa tuolle jonkun kurssin jos joku suostuisi vanhuksen agiliidon alkeisiin ottamaan. Harmi kun ulkona on niin jäistä niin on ulkona treenaus jäänyt vähemmälle, kovasti jo odotellaan canicross-kelejä niin pääsee Tessan kanssa spurttaamaan!

Pitäisi varmaan hieman jotain tavoitteita asettaa, jos tämän vuoden kunnolla treenaisi ja kävisi Tessan kanssa BH-kokeen suorittamassa. Nojaa, ehkä jää vain haaveeksi.

Jonkun kuvan voisin tähän lätätä vaikka tästä päivästä ei nyt kuvaa olekaan...
// Jaahas, saatte tyytyä kuvattomaan postaukseen kun ei tämä mitään kuvaa tahdo ladata...

2 kommenttia:

  1. Siun blogi vaikuttaa tosi mukavalle :)
    lukaseppas miunkii blogii jonka oon vasta kans alottanu: http://suomenlapinkoirajami.blogspot.com/

    VastaaPoista